Zbog radova na mreži prekidi u vodosnabdevanju u Suvodolu i Drugovcu

SMEDEREVO, 30. maj 2023 – Smederevsko Javno komunalno preduzeće Vodovod obaveštava korisnike da će zbog planiranog ispiranja vodovodne mreže i pranja rezervoarskog prostora u autonomnom vodovodnom sistemu Suvodol, privremeno biti obustavlјeno vodosnabdevanje potrošača u Suvodolu u utorak 30. maja, počev od 8 časova. Isti je razlog zbog koga vode neće imati u Drugovcu sutradan, u sredu 31. maja, takođe od 8 časova.

Usled navedenih radova, navode u saopštenju iz Vodovoda, doći će do kratkotrajnog poremećaja u distribuciji vode za piće, manifestovanog najpre zamućenjem vode, a potom i do potpunog prekida vodosnabdevanja. Mole potrošače da ne konzumiraju vodu iz javnog sistema vodosnabdevanja dok se mlaz na slavinama potpuno ne izbistri. Potpuna normalizacija vodosnabdevanja očekuje se u oba dana, i u Suvodoli i u Drugovcu, oko 20 časova.

U slučaju eventualnih problema, potrebe za produženjem roka izvođenja radova i privremene obustave vodosnabdevanja, informacija o aktivnostima i vremenu prekida distribucije vode može se dobiti od dežurne dispečerske službe JKP Vodovod Smederevo na telefon 026/4623 74, navode u saopštenju.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!